Kdo smo

Marko Skubic

po izobrazbi univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike. Z elektroniko se je ukvarjal prvih pet let svoje kariere, pa še to bolj s programiranjem takrat novih mikrokontrolerjev in pisanjem operacijskih sistemov.

Leta 1990 se je pridružil vzpostavljanju informacijske infrastrukture za nastajajočo državo, Republiko Slovenijo. Po 25 letih podpori informatizacije javne uprave in pionirstva na področju varnosti informacijskih tehnologij, je začel iskati nove izzive.

Najprej se je srečal z NLP (Neuro Lingvističnim Programiranjem). Za uspešno opravljene vse tri stopnje – od praktika do coacha – so predvidena tri leta študija. Marko jih je uspešno dokončal v letu in pol in s tem dokazal, kaj vse je mogoče, ko ‘stopiš iz škatle’. Ko si je pred sošolci na NLP mojstru praktiku postavil izziv, da bo v pol leta nastopil pred vsaj 100 poslušalci, sicer si bo pobarval lase na živo zeleno, je sebi postavil desetkratni izziv in ga v zastavljenem času tudi uresničil.

Ugotovil je, da NLP ni njegov končni cilj, ampak le del poti, zato je iskal naprej. Našel je Access Consciousness in opravil osnovne tečaje telesnih procesov. Tudi to je bil le nov del poti. S teoretičnim študijem in prakticiranjem na sebi je spoznal EFT (Emotional Freedom Technique).

Leto 2018 je bilo zanj prelomno. Najprej je opravil vse tri stopnje praktičnega izobraževanja Tesla metamorfoze in se hkrati srečal s paraziti v človekovem telesu. Najprej v organih in nato še v krvi. Obe metodi je preizkusil na sebi in ugotovil, da delujeta.

Danes ima licenco za opravljanje svetovanja pri analizi kapljice žive krvi pod mikroskopom in licenco za svetovanje na področju prehranskih dopolnil podjetja Gloryon, ki je vodilno svetovno podjetje na področju naravnih prehranskih dopolnil za odpravo parazitov v človekovem krvnem obtoku in telesu.

Še vedno pa neizmerno uživa v vseh AHA momentih svojih klientov na področju osebnega svetovanja.

Ob vseh teh izzivih pa ima še tri rekvizite, s katerimi neskončno uživa. To so smučke, kolo in plavutke.